Categorieën
bouw Foto's

Eerste Paal: gemeenschappelijke ruimte

Almere – 24 april 2014

Donderdagochtend 24 april is de eerste paal van onze gemeenschappelijke ruimte geslagen. Een mooi, bijzonder en belangrijk moment voor ons, welke wij dan ook niet onopgemerkt voorbij wilden laten gaan. Samen met de bewoners van Calipso, hun ouders en betrokken bij de Stichting hebben wij dit feestelijke moment dan ook gevierd.

De gemeenschappelijke ruimte zal de 2 rijen appartementen met elkaar gaan verbinden, welke al bijna af zijn. Erg spannend voor iedereen van ons, nog even en we gaan beginnen met de inrichting en dan komt het moment van onze intrek in Calipso nemen wel heel erg dichtbij. Vandaag konden we vanuit onze tuin (nu nog zandvlakte) het slaan van de eerste paal aanschouwen. Na een welkomst woord van onze voorzitter, was het moment daar: het slaan van de eerste paal! Een van onze eerst ingeschreven bewoners (Jeroen), wilde dit maar al te graag voor ons doen. Heel begrijpelijk, wie zou dat nu niet willen? Jeroen heeft het ontzettend goed gedaan, de eerste paal zit er in en de bouw van onze gemeenschappelijke ruimte is officieel begonnen.
Aansluitend was er een hapje en drankje voor de aanwezigen, voor de bewoners was er ook nog een presentje. Zij konden kiezen uit verschillende gelukssymbolen (Boeddha, Lucky Cat, Klavertje 4, Gelukspoppetje, Olifantje) voor heel veel geluk met het wonen in Calipso. Gezien alle vrolijke gezichten, zal dat wel goed komen. Er was ook een woning opengesteld, zodat de aanwezigen deze konden bezichtigen, nog even en we kunnen onze intrek gaan nemen.

Voor een impressie van deze ochtend kunt u ons fotoalbum bekijken.